Neteja pisos a Barcelona

 

La Baieta D´Or, S.L. Neteja general pisos – torres particulars. (neteges a fons, cuines, banys, vidres, finestres, persianes etc…).

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja professional de la llar, amb garanties de qualitat professional, aparells professionals de neteja i amb la seguretat garantida del contingut de casa, diners, joies, equips electrònics etc.

Netegem pisos, cases, apartaments, torres, escales, comunitats de veïns, edificis.

 

com funcionem?

Per què cal contractar La Baieta D´Or, al Servei de neteja de pisos a Barcelona?

Afegim un PLUS al nostre Servei. A Barcelona es poden trobar gran varietat d’empreses que ofereixen el buidatge d’habitatges i locals, però La Baieta D´Or us ofereix un servei de qualitat, amb preus competitius, som seriosos i responsables i el nostre personal està format per exercir aquest tipus de servei ; a més culminem el nostre treball amb la realització d’una Neteja General a Fons, perquè vostè es despreocupi evitant mals de cap.

Contacti amb nosaltres i un dels nostres tècnics-comercials es presenten al seu domicili oa les instal·lacions on cal realitzar el Servei de Buidatge de pisos, locals i oficines, afí de saber les necessitats reals.

En un temps no superior a 48 hores tindrem el vostre pressupost de Buidatge de Pisos i Locals a Barcelona i cadascuna de les tasques encomanades.

Totes les nostres visites són totalment GRATUÏTES, sense cap cost.

Un cop acceptada la nostra oferta, ens posem mà a l’obra, la nostra Brigada o brigades de Neteja es presentaran al dia i hora acordada.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de buidatges de pisos, locals i oficines.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, ​​gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que desenvolupem.

La Baieta D´Or la vostra empresa de neteja a Barcelona.

 

Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…
Centenars d’obres i serveis realitzats ens avalen, i ens permeten oferir als nostres clients la serietat i confiança per tal d’atendre les seves inquietuds i necessitats en qualsevol activitat o servei que desenvolupem.

neteja general pisos Barcelona LaBaietaDor.com BALMES GRÀCIA HORTA GUINARDO SANTS MONTJUIC – SAGRADA FAMÍLIA DIAGONAL MAR PUTXET NOU BARRIS, Les Corts Montjuïc Plaça Espanya, Ciutat Vella Barri Gòtic Raval (Born Barceloneta) i barcelones: Badalona | Hospitalet de Llobregat | Sant Adria de Petons Santa Coloma de Gramenet | Abrera Alella Masnou Montgat Tiana Teia | Cornella Esplugues Baix Llobregat | Montgat Sant Joan Despi Sant Just Desvern

Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE< /a> Balmes gràcia horta guinardo Barceloneta Barri Gòtic Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRÀCIA HORTA GUINARDO Gòtic hospitale t cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaça Espanya Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMÍLIA sagrada família diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica