Neteja final obra

limpieza-final-obra-barcelona-labaietador

Neteja final d’obra

 

Acabeu de fer reformes al vostre habitatge, local o oficina?

Des de La Baieta D´Or, estem acostumats diàriament a fer treballs de Neteja Final d´Obra, a través de: Particulars (clients finals), Reformistes i Estudis d´Arquitectura; tant sigui una reforma parcial o total del seu habitatge, com una reforma integral de pisos, locals o oficines.

Com funcionem?

Des de la presa contacte amb La Baieta D´Or, un dels nostres tècnics-comercials es presentaria al seu habitatge, local o oficina afí de saber l´estat el quin es troba l´obra; assessorant-los i oferint-los un planning de les tasques a exercir ajustant-nos als temps de lliurament de l’obra.

Es planifica les tasques de Neteja final d’obra en pisos constant de: desinfecció de les cambres de banys, neteja d’enrajolats, aparells sanitaris, aixetes, miralls, mampares de bany, desempolsat i neteja de portes, sòcols, taulells, mobiliari de cuina, electrodomèstics, fusteries exteriors, neteja de terres: aspirat/escombrada, mopejat, fregat, etc.

A la Neteja final d’obra a Oficines, despatxos, botigues o en qualsevol altre tipus de Local de negoci, s’ampliaria a més els serveis de neteja, en la neteja de mobiliari, prestatgeries, divisions interiors de vidre, aparadors, vestidors, taulells, etc.

Disposem de Brigada de neteja especialitzada en aquestes tasques de Neteja de Fi d´Obra i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional.

En els casos d’existir grans superfícies o números de vidres, disposem de Cristallero professional per exercir aquests treballs Neteja de Cristalls.

Gràcies a la nostra trajectòria i experiència fa que li puguem donar un PREU TANCAT als treballs de Neteja Final d’Obra.

Les persones assignades per a aquest servei són personal propi de lempresa.