Neteja comunitats
limpieza comunidades escaleras vecinos Barcelona

limpieza comunidades escaleras vecinos Barcelona

Neteja comunitats Labaietador

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja de Comunitats.

La Baieta D´Or, S.L. Neteges generals, puntuals i manteniments en comunitats de veïns.
Disposem de personal professional per a la neteja diària o setmanal.
Abrillantem i polim vestíbuls, replans i escales.

Com funcionem?

Des de la presa contacte amb La Baieta D´Or, un dels nostres tècnics-comercials es presenten a la seva comunitat afí de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell de trànsit i ocupació, dimensions de la comunitat, temps, etc.

Es planifica les tasques a realitzar com ara neteja profunda i desinfecció Recepció, intèrfons, mobiliari i ascensor. Buidatge de papereres, quadres i altres objectes. Neteja de portes, finestres i miralls. Neteja de terres: escombrat, mopejat, fregat o en casos de sòls específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional.

En els casos d’existir grans superfícies de vidres o molts vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals, a través del nostre personal Cristallero Professional.

Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència en les funcions del servei de neteja de comunitats; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, servei de neteja setmanal o servei de neteja quinzenal.

La/les persona/es assignades per al servei de neteja de comunitats, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes), els quals cobrim per un altre/a operari/ a de la plantilla.

Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…
Centenars d’obres i serveis realitzats ens avalen, i ens permeten oferir als nostres clients la serietat i confiança per tal d’atendre les seves inquietuds i necessitats en qualsevol activitat o servei que desenvolupem.

Configuració de privacitat
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència mentre feu servir el nostre lloc web. Si utilitzeu els nostres Serveis mitjançant un navegador, podeu restringir, bloquejar o eliminar les galetes mitjançant la configuració del vostre navegador web. També fem servir contingut i scripts de tercers que poden utilitzar tecnologies de seguiment. Podeu donar el vostre consentiment de manera selectiva a continuació per permetre aquestes insercions de tercers. Per obtenir informació completa sobre les galetes que fem servir, les dades que recopilem i com les processem, consulteu la nostra Política de privacitat
Youtube
Consentiment per mostrar contingut de - Youtube
Vimeo
Consentiment per mostrar contingut de - Vimeo
Google Maps
Consentiment per mostrar contingut de - Google