neteja llar

longmont-maid-service-boulder-county-image009

Neteja Llar i Domèstica Barcelona

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja professional de la llar, amb garanties de qualitat professional i aparells professionals de neteja.

Netegem pisos, cases, apartaments, torres, escales, comunitats de veïns, edificis.

 

com funcionem?

Per què cal contractar La Baieta D´Or, al Servei de neteja de casa seva a Barcelona?

Afegim un PLUS al nostre Servei. A Barcelona es poden trobar gran varietat d’empreses que ofereixen neteja de llar, però la Baieta D´Or us ofereix un servei de qualitat, amb preus competitius, som seriosos i responsables i el nostre personal propi està format per exercir aquest tipus de Servei; a més culminem el nostre treball amb la realització d’una Neteja General a Fons, perquè vostè es despreocupi evitant mals de cap.

Contacti amb nosaltres i un dels nostres tècnics-comercials es presenten al seu domicili oa les instal·lacions on cal realitzar el Servei de Buidatge de pisos, locals i oficines, afí de saber les necessitats reals.

En un temps no superior a 48 hores tindrem el vostre pressupost de Buidatge de Pisos i Locals a Barcelona i cadascuna de les tasques encomanades.

Totes les nostres visites són totalment GRATUÏTES, sense cap cost.

Un cop acceptada la nostra oferta, ens posem mà a l’obra, la nostra Brigada o brigades de Neteja es presentaran al dia i hora acordada.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de buidatges de pisos, locals i oficines.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que exercim.

La Baieta D´Or la vostra empresa de neteja a Barcelona.

 

Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica