empresas-limpieza-hogar-pisos-casas-barcelona

empreses-neteja-llar-pisos-cases-barcelona

Neteja d’Acadèmies, escoles i universitats

La neteja de manteniment és “essencial per a la bona imatge d’un Centre Docent”

 

Hem evolucionat la neteja de centres docents amb l’ús de productes i equips de tecnologia punta que augmenten la qualitat i la rapidesa dels processos.

Amb aquestes tècniques, les instal·lacions romanen netes més temps. Això beneficia el client perquè el pressupost final resulta molt més econòmic. Millorem qualsevol oferta, demaneu-nos pressupost sense compromís!

Tots els productes i sistemes utilitzats són ecològics i introdueixen una millora important en la qualitat ambiental.

Com mantenim la neteja cada dia

Paviments

Cada dia o diverses vegades al dia, depenent de la intensitat d’ús, escombrarem, mopegem i/o freguem tots els paviments i aspirem les moquetes.

La neteja de paviments es realitza amb mopes microfibra que tenen efecte antimicrobià, absorbeixen la brutícia, redueixen l’atracció de pols i perllonguen la lluentor del paviment.

Mobiliari de les aules, despatxos,
i papereres

El mobiliari amb superfície melaminada es neteja amb baietes microfibra. Els de fusta natural amb baietes de camussa microfibra.
Aquestes baietes són la darrera tecnologia en neteja; eliminen la brutícia de forma ecològica, per absorció, fent innecessari lús de productes abrasius per al mobiliari o agressius per al medi ambient. Les baietes microfibra redueixen l’electricitat estàtica responsable de l’acumulació de pols a les superfícies.
Buidem, netegem i reposem diàriament les bosses de les papereres.

Ordinadors, equips d’ofimàtica, telèfons i papereres

Aquests equips requereixen més higiene que la proporcionada per la retirada de pols i brutícies. En ser manipulats per diverses persones, acumulen greixos i microorganismes que cal eliminar. La gran capacitat bacteriològica de la baieta microfibra lleugerament humitejada, realitza una efectiva acció antimicrobiana. La qualitat antiestàtica de la baieta microfibra també redueix l’atracció de pols que generen els aparells electrònics.

Lavabos

Escrupolosa neteja de lavabos i vestuaris amb mètodes contundents de desinfecció i desodorització que mantenen la salubritat dels sanitaris i el bon aspecte de tota la instal·lació. Podem aplicar, a la vostra elecció, productes aromatitzats o neutres. Reposem el paper higiènic, el sabó de mans i les tovalloles.

Cristalls

Diàriament, netegem les empremtes per contacte a portes, vitrines i totes les zones de vidre. Periòdicament, rentem i assequem per les dues cares els vidres interiors i exteriors. Els vidres exteriors són tractats amb productes que perllonguen l’estat de neteja.

Ascensors i escales

Neteja en profunditat dels dipòsits de pols i eliminació d’empremtes per contacte a les parts metàl·liques. Fregat i/o mopejat d’escalons i replans. Aplicació de productes
anti empremta.

Horaris i Logística

Ens adaptats a les vostres necessitats
i col·laborem amb el seu equip a dissenyar
la millor operativa. Personal uniformat.

Programa de manteniment

Per prolongar la vida útil de les instal·lacions convenient establir un programa de manteniment de neteja. Evitarà que la brutícia les deteriori, fent-los perdre el bon aspecte per sempre.