Buidatge de Pisos a Barcelona

Tel.: 93 308 16 25
La Baieta D’Or S.L.
www.labaietador.es

La Baieta d’Or és una empresa especialitzada en serveis professionals de neteja, neteja final d’obra i serveis tant per a professionals com per a empreses, particulars, comunitats de veïns. Amb més de 15 anys dexperiència.

Realitzem tot tipus de buidatges de pisos i desallotjaments.
-Buidatge de pisos i cases
-Buidatges de garatges.
-Buidatge de locals
-Desinfecció
-Desahucis
-Pintura i Neteja
-Síndrome de Diògens
-Desallotjament de pisos
-Tot tipus de trasllats

És una situació força comuna, trobar-se davant la necessitat de fer el buidatge de pisos o habitatges. La majoria de les vegades, buidar un pis requereix una aportació valuosa de temps i esforç; per evitar aquesta situació és recomanable contractar els serveis duna empresa competent a làrea. A Barcelona, ​​es poden trobar gran quantitat d’empreses que ofereixen el buidatge d’habitatges. Labaietador.es us ofereix un servei de qualitat, seriós, responsable i amb els preus més econòmics del mercat, deixant ràpidament els seus immobles, lliures de mobiliari i objectes que estiguin ocupant espais valuosos per a vostè i la seva família.

En quins casos es pot necessitar contractar un servei de buidatge de pisos a Barcelona?

Són moltes les situacions en què es requereix buidar un pis, però destacarem les més usuals:

1.    Ha decidit canviar el mobiliari de casa seva i no sap què fer amb els mobles vells.

2.    Es mudarà i necessitarà buidar el pis totalment i deixar-lo lliure d’estris de qualsevol tipus que no es porti a la nova vivenda.

3.    Té un habitatge de lloguer i els inquilins se’n van anar i l’han deixat plena de trastos vells que han de ser retirats de l’immoble per poder-ho oferir novament en arrendament.

4.    És propietari d’un habitatge antic on necessita realitzar reformes i aquest ha de ser desocupat del mobiliari inservible que s’hi troba.

5.    Necessita apunyalar el parquet del saló i per això cal deixar l’habitació totalment buida, per la qual cosa necessita traslladar tots els mobles i objectes a una altra dependència de l’habitatge.

6.    Necessita buidar una habitació que tenia arrendada i l’inquilí li ha deixat els mobles en molt mal estat, per la qual cosa necessita retirar-los.

En fi, hi ha innombrables circumstàncies que se’ns poden presentar per haver de fer el buidatge d’un pis de forma parcial o total. Davant d’aquestes circumstàncies, sempre resulta més rendible en temps i diners, contractar una empresa especialitzada en el buidatge d’habitatges a Barcelona que us eliminarà en el menor temps possible tots els estris que no utilitzareu més o que vulgueu traslladar temporalment a una altra zona, evitant-li mals de cap i permetent que utilitzi aquest temps en el gaudi amb la família.

Labaietador.es és una empresa amb àmplia experiència en el buidatge de pisos a Barcelona; ens caracteritzem per dur a terme aquestes tasques en temps record, implementant per això la logística adequada, a fi d’ocasionar-li les menors molèsties possibles tant a vostè com al veïnat on es troba ubicat l’immoble. El nostre equip està integrat per professionals altament qualificats, que saben què fer i com solucionar qualsevol imprevist que es pogués presentar en buidar el pis, garantint sempre que la propietat no pateixi danys en carregar i/o traslladar els trastos vells. Comptem amb mitjans de transport adequats per realitzar el trasllat als punts de reciclatge o al lloc de destinació final que ens indiqui. Ens responsabilitzem per totes i cadascuna de les pertinences i/o estris que ens confiï, bé sigui per traslladar-los a un altre immoble de la seva propietat com a conseqüència d’una mudança, o per dipositar-los en deixalleries i ecològiques.

Buidar pisos a Barcelona a preus assequibles

Els preus per al servei de buidatge de pisos i/o habitatges en general depenen del volum de mobles, objectes i escombraries que calgui retirar de limmoble. No obstant això, us garantim que sigui quina sigui la magnitud del treball que cal dur a terme, us oferirem sempre els millors preus de Barcelona, ​​per la qual cosa no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i sol·licitar-nos un pressupost gratuït i sense compromís. Realitzarem una visita a la direcció on està ubicat el pis, per avaluar la feina a realitzar.

Buidar el pis és la seva prioritat; el nostre objectiu, que vostè quedi satisfet

amb els nostres serveis.

CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

TREBALLS GARANTITS – MÀXIMA SERIETAT I RESPONSABILITAT

Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica