Neteja domèstica

longmont-maid-service-boulder-county-image009

Neteja domèstica a Barcelona

La Baieta D’Or, S.L. Realitza serveis de neteja domèstica i a domicili, neteja general pisos – torres particulars. (neteges a fons, cuines, banys, vidres, finestres, persianes etc…).

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja professional de la llar, amb garanties de qualitat professional i aparells professionals de neteja.

Netegem pisos, cases, apartaments, torres, escales, comunitats de veïns, edificis, etc.

com funcionem?

Per què cal contractar La Baieta D´Or, al Servei de neteja domèstica a Barcelona?

A Barcelona es poden trobar gran varietat d’empreses que ofereixen la neteja d’habitatges i locals, però La Baieta D´Or us ofereix un servei de qualitat, amb preus competitius, som seriosos i responsables i el nostre personal està format per exercir aquest tipus de servei ; a més culminem el nostre treball amb la realització d’una Neteja General a Fons, perquè vostè es despreocupi evitant mals de cap.

Contacti amb nosaltres i un dels nostres tècnics-comercials es presenten al seu domicili oa les instal·lacions on cal realitzar el Servei de neteja de pisos, locals i oficines, afí de saber les necessitats reals.

En un temps no superior a 48 hores tindrem el vostre pressupost de neteja de Pisos i Locals a Barcelona i cadascuna de les tasques encomanades.

Totes les nostres visiten són totalment GRATUÏTES, sense cap cost.

Un cop acceptada la nostra oferta, ens posem mà a l’obra, la nostra Brigada o brigades de Neteja es presentaran al dia i hora acordada.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja de pisos, locals i oficines.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, ​​gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que desenvolupem.

La Baieta D´Or és la seva empresa de neteja a Barcelona.