Polit sols marbre

Polit terres i paviments marbre Barcelona

Polit i abrillantat de tot tipus terres

Polit de paviment de marbre

Experts en polit, rebaix i afinat paviments marbre.

Experts més de 15 anys.

Truqui’ns sense compromís 933081625

Polit terres de marbre

El rebaix, polit i afinat. Polidors de marbres i terratzos el realitzen, acabada la col·locació de les rajoles i l’aplicació de la borada corresponent, o bé quan el terra presenta un desgast, deteriorament o danys per agressions que no permeten el seu embelliment amb el sistema de cristal·litzat tradicional. Per molt bé que es faci la col·locació d’un enrajolat, sempre requereix la posterior intervenció dels polidors de sòls. Aquesta tasca comporta l’empaste de juntes, fissures o forats oberts. Es procedeix a ella, passant diverses pedres o queixals de diferents grans, des de les primeres amb gra gruixut a les últimes que afinen, deixant el pis disposat per a les brillantors. Perquè un terratzo o marbre quedi en bones condicions s’ha de passar la combinació d’abrasius següent: 60-80-120-220-PULIBRILLO 600. Fins i tot es poden treballar grans més fins per a l’acabat. Avui dia els fabricants d’abrasius proporcionen pedres fins i tot amb gra 3000, per a brillantor natural.

Aquest concepte és específic per a marbre i terratzo i no per a rajoles hidràuliques que requereixen tractaments específics i no s’han de rebaixar com aquests altres materials. Cal insistir que els treballs per a la restauració de rajoles hidràuliques, requereixen de maquinària i materials específics. Així també varien els temps d’aquests procediments com els preus. I que mai no s’aplicarà el mateix procediment que en marbres i terratzos, ja que causaria danys irreversibles en materials que ni cent anys d’ús han minvat. Els procediments de minvament controlat d’un material en paviment, sempre s’han d’acompanyar del rejuntat o recobriment de fissures, juntes, impactes o trencaments amb les massilles adequades.

Hace 10 meses
Gran feina! Hem fet una restauració de terres de mosaic hidràulic de Nolla i va quedar molt bé. Eficaços, ràpids i amables. Molt recomanable!

 

Gastón Lucas Quiroga Roca

Hace 1 meses
Excelente trabajo! Hemos hecho una pulido de suelo de marmol y quedó como nuevo. Muy recomendable!

Swami
Juan Fernandez


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


  La Baieta D’Or, S.L. Empresa de neteja i polits especialitzada amb més de 18 anys d’experiència, amb un equip de professionals al servei d’empreses (oficines, locals, negocis), comunitats, escales i particulars (pisos, cases).

  Cents de serveis i manteniments ens avalen.

  Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries,Hotels, etc…

  Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis professionals de Neteja.
  Disposem de personal propi especialitzat en Serveis de manteniment de neteja, aportant maquinària, equips i productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

  com funcionem?

  Des de la presa de contacte amb La Baieta D´Or, un/a tècnic-comercial es presenta a les seves oficines o llar a fi de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell d’ocupació, dimensions, temps, etc…

  Es planifica les tasques a realitzar com ara neteja profunda i desinfecció dels banys, recollida d’escombraries, desempolsat de telèfons, ordinadors, neteja de taules de treball, mobiliari, papereres, quadres i altres objectes. Neteges de portes, finestres i miralls. Neteja de terres: aspirat/escombrada, mopejat, fregat o en casos de sòl específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

  Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional i si vostè ho desitgi reposem paper higiènic, sabons, etc…perquè vostès no s’hagin de preocupar de res.

  En els casos d’existir grans superfícies o números de vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals del nostre personal cristaller professional.

  Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència en les funcions del servei de neteja d’oficina; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

  El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, serveis de neteja setmanal, serveis de neteja quinzenal.

  La/les persona/es assignades per al servei de neteja d’oficines, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes, els quals cobrim per un altre/a operari/ària de la plantilla).

    1. Ciutat Vella   1. el Raval
        2. el Gòtic
        3. la Barceloneta
        4. Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
    2. Eixample   5. el Fort Pienc
        6. la Sagrada Família
        7. la Dreta de l’Eixample
        8. l’Antiga Esquerra de l’Eixample
        9. la Nova Esquerra de l’Eixample
        10. Sant Antoni
    3. Sants-Montjuïc   11. el Poble Sec
        12. la Marina del Prat Vermell
        13. la Marina de Port
        14. la Font de la Guatlla
        15. Hostafrancs
        16. la Bordeta
        17. Sants-Badal
        18. Sants
    4. Les Corts   19. les Corts
        20. la Maternitat i Sant Ramon
        21. Pedralbes
        22. Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
    5. Sarrià-Sant Gervasi   23. Sarrià
        24. les Tres Torres
        25. Sant Gervasi-Bonanova
        26. Sant Gervasi-Galvany
        27. el Putget i Farró
    6. Gràcia   28. Vallcarca i els Penitents
        29. el Coll
        30. la Salut
        31. Vila de Gràcia
        32. el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova
    7. Horta-Guinardó   33. el Baix Guinardó
        34. Can Baró
        35. el Guinardó
        36. la Font d’en Fargues
        37. el Carmel
        38. la Teixonera
        39. Sant Genís dels Agudells
        40. Montbau
        41. la Vall d’Hebron
        42. la Clota
        43. Horta
    8. Nou Barris   44. Vilapicina i la Torre Llobeta
        45. Porta
        46. el Turó de la Peira
        47. Can Peguera
        48. la Guineueta
        49. Canyelles
        50. les Roquetes
        51. Verdun
        52. la Prosperitat
        53. la Trinitat Nova
        54. Torre Baró
        55. Ciutat Meridiana
        56. Vallbona
    9. Sant Andreu   57. la Trinitat Vella
        58. Baró de Viver
        59. el Bon Pastor
        60. Sant Andreu
        61. la Sagrera
        62. el Congrés i els Indians
        63. Navas
    10. Sant Martí   64. el Camp de l’Arpa del Clot
        65. el Clot
        66. el Parc i la Llacuna del Poblenou
        67. la Vila Olímpica del Poblenou
        68. el Poblenou
        69. Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
        70. el Besòs i el Maresme
        71. Provençals del Poblenou
        72. Sant Martí de Provençals
        73. la Verneda i la Pau
         
        Parc de Montjuïc
         


  Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica

  trabajamos en:

  BARBERA DEL VALLES.,CERDANYOLA DEL VALLÈS,RIPOLLET,MONTCADA I REIXAC,SANTA COLOMA DE GRAMENET,BADALONA,TIANA,MONTGAT,SANT ADRIA DE BESOS,CERDANYOLA DEL VALLES,SANT CUGAT DEL VALLÈS,HOSPITALET DE LLOBREGAT,SANT FELIU DE LLOBREGAT,SANT JUST DESVERN,SANT JOAN DESPI,CORNELLÀ DE LLOBREGAT,ESPLUGUES DE LLOBREGAT,MOLINS DE REI,EL PAPIOL,CASTELLBISBAL,EL PRAT DE LLOBREGAT,SANT BOI DE LLOBREGAT,SANT VICENÇ DEL HORTS,PALLEJÀ,CABRERA DE MAR,SANT ANDREU DE LA BARCA,LA PALMA DE CERVELLÓ,CORBERA DE LLOBREGAT,SANTA COLOMA DE CERVELLO,VILADECANS,GAVA,TORRELLES DE LLOBREGAT,CASTELLDEFELS,BEGUES,CERVELLÓ,CORNELLA,RUBI,TERRASSA,SABADELL,CARDEDEU,PARETS DEL VALLÈS,GRANOLLERS,MALGRAT DE MAR,SANTA SUSANNA,SANT POL,CALELLA DE MAR,PINEDA DE MAR,TORDERA,BLANES,LA GARRIGA,PUIGCERDÀ,LA CONCA DE BARBERÀ,L `ALT CAMP,EL BAIX PENEDES,EL TARRAGONES,EL BAIX CAMP,EL PRIORAT,QUEROL,EL PONT D `ARMENTERA,CABRA DEL CAMP,EL PLA DE SANTA MARIA,AIGUAMÚRCIA,EL MONTMELL,SANT JAUME DELS DOMENYS,LLORENC DEL PENEDES,BANYEERES DEL PENEDES,SANTA OLIVA,CALAFELL,CUNIT,EL VENDRELL,RODA DE BARA,CREXELLS,BONASTRE,LA POBLA DE MONTORNÈS,RENAU,TORREDEMBARRA,ALTAFULLA,LA RIERA DE GAIÀ,EL CATLLAR,TARRAGONA,REUS,SALOU,VILA-SECA,LA CANONJA,ALFORJA,RIUDECOLS,CAMBRILS,ARGENTONA,VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L ÍNFANT,MARÇÀ,FALSET,LA FIGUERA,LA VILELLA BAIXA,LA VILELLA ALTA,CABACÉS,LA BISBAL DE FALSET,MARGALEF,ULLDEMOLINS,DUES AIGÜES,LA TORRE DE FONTAUBELLA,LLEIDAÇ,CERVERA,TORTOSA,VILAFRANCA,ARENYS DE  MAR,CIC,BERGA,OLOT,FIGUERES,LA BISBAL,LA SEU  D ´URGELL,TREMP,SORT,IGUALADA,VILAFRANCA,EL VENDRELL

  Abrir chat
  Necesitas ayuda?
  Hola,
  en que podemos ayudarte?