Polit sols marbre

Polit terres i paviments marbre Barcelona

Polit i abrillantat de tot tipus terres

Polit de paviment de marbre

Experts en polit, rebaix i afinat paviments marbre.

Experts més de 15 anys.

Truqui’ns sense compromís 933081625

Polit terres de marbre

El rebaix, polit i afinat. Polidors de marbres i terratzos el realitzen, acabada la col·locació de les rajoles i l’aplicació de la borada corresponent, o bé quan el terra presenta un desgast, deteriorament o danys per agressions que no permeten el seu embelliment amb el sistema de cristal·litzat tradicional. Per molt bé que es faci la col·locació d’un enrajolat, sempre requereix la posterior intervenció dels polidors de sòls. Aquesta tasca comporta l’empaste de juntes, fissures o forats oberts. Es procedeix a ella, passant diverses pedres o queixals de diferents grans, des de les primeres amb gra gruixut a les últimes que afinen, deixant el pis disposat per a les brillantors. Perquè un terratzo o marbre quedi en bones condicions s’ha de passar la combinació d’abrasius següent: 60-80-120-220-PULIBRILLO 600. Fins i tot es poden treballar grans més fins per a l’acabat. Avui dia els fabricants d’abrasius proporcionen pedres fins i tot amb gra 3000, per a brillantor natural.

Aquest concepte és específic per a marbre i terratzo i no per a rajoles hidràuliques que requereixen tractaments específics i no s’han de rebaixar com aquests altres materials. Cal insistir que els treballs per a la restauració de rajoles hidràuliques, requereixen de maquinària i materials específics. Així també varien els temps d’aquests procediments com els preus. I que mai no s’aplicarà el mateix procediment que en marbres i terratzos, ja que causaria danys irreversibles en materials que ni cent anys d’ús han minvat. Els procediments de minvament controlat d’un material en paviment, sempre s’han d’acompanyar del rejuntat o recobriment de fissures, juntes, impactes o trencaments amb les massilles adequades.

Hace 10 meses
Gran feina! Hem fet una restauració de terres de mosaic hidràulic de Nolla i va quedar molt bé. Eficaços, ràpids i amables. Molt recomanable!

 

Gastón Lucas Quiroga Roca

Hace 1 meses
Excelente trabajo! Hemos hecho una pulido de suelo de marmol y quedó como nuevo. Muy recomendable!

Swami
Juan Fernandez






  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


  La Baieta D’Or, S.L. Empresa de neteja i polits especialitzada amb més de 18 anys d’experiència, amb un equip de professionals al servei d’empreses (oficines, locals, negocis), comunitats, escales i particulars (pisos, cases).

  Cents de serveis i manteniments ens avalen.

  Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries,Hotels, etc…

  Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis professionals de Neteja.
  Disposem de personal propi especialitzat en Serveis de manteniment de neteja, aportant maquinària, equips i productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

  com funcionem?

  Des de la presa de contacte amb La Baieta D´Or, un/a tècnic-comercial es presenta a les seves oficines o llar a fi de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell d’ocupació, dimensions, temps, etc…

  Es planifica les tasques a realitzar com ara neteja profunda i desinfecció dels banys, recollida d’escombraries, desempolsat de telèfons, ordinadors, neteja de taules de treball, mobiliari, papereres, quadres i altres objectes. Neteges de portes, finestres i miralls. Neteja de terres: aspirat/escombrada, mopejat, fregat o en casos de sòl específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

  Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional i si vostè ho desitgi reposem paper higiènic, sabons, etc…perquè vostès no s’hagin de preocupar de res.

  En els casos d’existir grans superfícies o números de vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals del nostre personal cristaller professional.

  Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència en les funcions del servei de neteja d’oficina; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

  El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, serveis de neteja setmanal, serveis de neteja quinzenal.

  La/les persona/es assignades per al servei de neteja d’oficines, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes, els quals cobrim per un altre/a operari/ària de la plantilla).

   1. Ciutat Vella 1. el Raval
     2. el Gòtic
     3. la Barceloneta
     4. Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
   2. Eixample 5. el Fort Pienc
     6. la Sagrada Família
     7. la Dreta de l’Eixample
     8. l’Antiga Esquerra de l’Eixample
     9. la Nova Esquerra de l’Eixample
     10. Sant Antoni
   3. Sants-Montjuïc 11. el Poble Sec
     12. la Marina del Prat Vermell
     13. la Marina de Port
     14. la Font de la Guatlla
     15. Hostafrancs
     16. la Bordeta
     17. Sants-Badal
     18. Sants
   4. Les Corts 19. les Corts
     20. la Maternitat i Sant Ramon
     21. Pedralbes
     22. Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
   5. Sarrià-Sant Gervasi 23. Sarrià
     24. les Tres Torres
     25. Sant Gervasi-Bonanova
     26. Sant Gervasi-Galvany
     27. el Putget i Farró
   6. Gràcia 28. Vallcarca i els Penitents
     29. el Coll
     30. la Salut
     31. Vila de Gràcia
     32. el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova
   7. Horta-Guinardó 33. el Baix Guinardó
     34. Can Baró
     35. el Guinardó
     36. la Font d’en Fargues
     37. el Carmel
     38. la Teixonera
     39. Sant Genís dels Agudells
     40. Montbau
     41. la Vall d’Hebron
     42. la Clota
     43. Horta
   8. Nou Barris 44. Vilapicina i la Torre Llobeta
     45. Porta
     46. el Turó de la Peira
     47. Can Peguera
     48. la Guineueta
     49. Canyelles
     50. les Roquetes
     51. Verdun
     52. la Prosperitat
     53. la Trinitat Nova
     54. Torre Baró
     55. Ciutat Meridiana
     56. Vallbona
   9. Sant Andreu 57. la Trinitat Vella
     58. Baró de Viver
     59. el Bon Pastor
     60. Sant Andreu
     61. la Sagrera
     62. el Congrés i els Indians
     63. Navas
   10. Sant Martí 64. el Camp de l’Arpa del Clot
     65. el Clot
     66. el Parc i la Llacuna del Poblenou
     67. la Vila Olímpica del Poblenou
     68. el Poblenou
     69. Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
     70. el Besòs i el Maresme
     71. Provençals del Poblenou
     72. Sant Martí de Provençals
     73. la Verneda i la Pau
      
     Parc de Montjuïc
      


  Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica

  trabajamos en:

  BARBERA DEL VALLES.,CERDANYOLA DEL VALLÈS,RIPOLLET,MONTCADA I REIXAC,SANTA COLOMA DE GRAMENET,BADALONA,TIANA,MONTGAT,SANT ADRIA DE BESOS,CERDANYOLA DEL VALLES,SANT CUGAT DEL VALLÈS,HOSPITALET DE LLOBREGAT,SANT FELIU DE LLOBREGAT,SANT JUST DESVERN,SANT JOAN DESPI,CORNELLÀ DE LLOBREGAT,ESPLUGUES DE LLOBREGAT,MOLINS DE REI,EL PAPIOL,CASTELLBISBAL,EL PRAT DE LLOBREGAT,SANT BOI DE LLOBREGAT,SANT VICENÇ DEL HORTS,PALLEJÀ,CABRERA DE MAR,SANT ANDREU DE LA BARCA,LA PALMA DE CERVELLÓ,CORBERA DE LLOBREGAT,SANTA COLOMA DE CERVELLO,VILADECANS,GAVA,TORRELLES DE LLOBREGAT,CASTELLDEFELS,BEGUES,CERVELLÓ,CORNELLA,RUBI,TERRASSA,SABADELL,CARDEDEU,PARETS DEL VALLÈS,GRANOLLERS,MALGRAT DE MAR,SANTA SUSANNA,SANT POL,CALELLA DE MAR,PINEDA DE MAR,TORDERA,BLANES,LA GARRIGA,PUIGCERDÀ,LA CONCA DE BARBERÀ,L `ALT CAMP,EL BAIX PENEDES,EL TARRAGONES,EL BAIX CAMP,EL PRIORAT,QUEROL,EL PONT D `ARMENTERA,CABRA DEL CAMP,EL PLA DE SANTA MARIA,AIGUAMÚRCIA,EL MONTMELL,SANT JAUME DELS DOMENYS,LLORENC DEL PENEDES,BANYEERES DEL PENEDES,SANTA OLIVA,CALAFELL,CUNIT,EL VENDRELL,RODA DE BARA,CREXELLS,BONASTRE,LA POBLA DE MONTORNÈS,RENAU,TORREDEMBARRA,ALTAFULLA,LA RIERA DE GAIÀ,EL CATLLAR,TARRAGONA,REUS,SALOU,VILA-SECA,LA CANONJA,ALFORJA,RIUDECOLS,CAMBRILS,ARGENTONA,VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L ÍNFANT,MARÇÀ,FALSET,LA FIGUERA,LA VILELLA BAIXA,LA VILELLA ALTA,CABACÉS,LA BISBAL DE FALSET,MARGALEF,ULLDEMOLINS,DUES AIGÜES,LA TORRE DE FONTAUBELLA,LLEIDAÇ,CERVERA,TORTOSA,VILAFRANCA,ARENYS DE  MAR,CIC,BERGA,OLOT,FIGUERES,LA BISBAL,LA SEU  D ´URGELL,TREMP,SORT,IGUALADA,VILAFRANCA,EL VENDRELL

  Abrir chat
  Necesitas ayuda?
  Hola,
  en que podemos ayudarte?