Neteja per hores

longmont-maid-service-boulder-county-image009

Neteja per hores  a Barcelona

La Baieta D´Or, S.L. ofereix serveis de Neteja domèstica per hores a domicili, neteja general pisos – torres particulars. (neteges a fons, cuines, banys, vidres, finestres, persianes, etc…).

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja professional de la llar, amb garanties de qualitat professional i aparells professionals de neteja.

Netegem pisos, cases, apartaments, torres, escales, comunitats de veïns, edificis.

com funcionem?

Per què cal contractar La Baieta D´Or, al Servei de neteja domèstica per hores a Barcelona?

Afegim un PLUS al nostre Servei. A Barcelona es poden trobar gran varietat d’empreses que ofereixen la Neteja per hores d’habitatges i locals, però La Baieta D´Or us ofereix un servei de qualitat, amb preus competitius, som seriosos i responsables i disposem de personal propi està format per exercir aquest tipus de Servei.

Contacteu amb nosaltres i un dels nostres tècnics-comercials es presenten al vostre domicili oa les instal·lacions on cal realitzar el Servei de Neteja per hores de pisos, locals i oficines, afí de saber les necessitats reals.

En un temps no superior a 48 hores tindrem el vostre pressupost de Neteja per hores de Pisos i Locals a Barcelona i cadascuna de les tasques encomanades.

PRESSUPOST GRATUÏT.

Un cop acceptada la nostra oferta, ens posem mà a l’obra, la nostra Brigada o brigades de Neteja es presentaran al dia i hora acordada.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de buidatges de pisos, locals i oficines.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, ​​gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que desenvolupem.

La Baieta D´Or és la seva empresa de neteja a Barcelona.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola,
en que podemos ayudarte?