Neteja de moquetes Barcelona


Neteja de moquetes  Barcelona

La Baieta D´Or Empresa neteja de MOQUETES a  Barcelona, ​​ens caracteritza per utilitzar sistemes de treball innovadors que ens permeten donar servei de qualitat a preus competitius. SOM ESPECIALISTES EN TRACTAMENTS DE MOQUETES.

La nostra empresa està especialitzada en la neteja i manteniment de moquetes de tot tipus: de pèl llarg o curt, de fibres naturals tèxtils com la llana o el cotó, moquetes sintètiques acríliques, polipropilè, polièster, niló, vegetals de sisal, coco, jute, bambú, algues. Garantim la millor neteja de moquetes In Situ.

Servei professional de neteja de moquetes a Barcelona:

Les moquetes són tèxtils que per la seva ubicació a terra solen patir abrasió per ús intensiu. A més, reben molta brutícia, ja que al nostre país no és habitual descalçar-se en arribar a la llar, ni utilitzar amb profusió les estoretes de les portes del carrer.

Per això, i perquè els tèxtils en general són un lloc especialment adequat per als àcars, bacteris i altres organismes, us aconsellem fer una neteja profunda cada any.


NETEJA PROFUNDA I DESINFECCIÓ, OFICINES I PARTICULARS:

La neteja de moquetes amb aigua, detergent bactericida i escuma activa és el mètode de neteja més efectiu amb resultats sorprenents. Amb l’acció mecànica del raspall giratori, l’escuma activa s’estén i sense fer malbé el teixit, treu a la superfície la brutícia i la sorra. El procés d´aspiració final les eliminen, garantint una neteja perfecta amb un temps d´assecat de màxim de 24 hores. Utilitzem màquines d’injecció – extracció i productes potents per rentar i netejar en profunditat moquetes molt brutes, amb moltes taques provocades per l’ús intens. El mètode de neteja s’escollirà només després d’una avaluació prèvia. Això dependrà de la naturalesa del teixit, el grau de brutícia, la superfície de treball, el seu suport al pis, etc. .

La nostra empresa està especialitzada en la neteja i manteniment de moquetes de tot tipus: de pèl llarg o curt, de fibres naturals tèxtils com la llana o el cotó, moquetes sintètiques acríliques, polipropilè, polièster, niló, vegetals de sisal, coco, jute, bambú, algues. Garantim la millor neteja de moquetes In Situ.

Neteja moquetes a oficines:

La neteja de moquetes i la neteja de catifes és molt important a:

  1. oficines
  2. sales de teatre
  3. locals
  4. cinemes
  5. sales d’espera
  6. despatxos
  7. sales de reunions
  8. habitacions d’hotel
  9. vestíbuls…

El mateix passa amb la neteja de tapisseries de sofàs, cadires o d’altres teixits, com les cortines.

 

La Baieta d’Or. Empreses de neteja | Serveis de neteja Barcelona

Empresa de neteja professional de comunitats ,oficines,locals,negocis,escoles a Barcelona

La Baieta d’Or, S.L. Empresa de neteja especialitzada amb més de 18 anys d’experiència, amb un equip de professionals al servei d’empreses (oficines, locals, negocis), comunitats, escales i particulars (pisos, cases).

Centenars de serveis i manteniments ens avalen.

 

Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis professionals de Neteja.
Disposem de personal propi especialitzat en Serveis de manteniment de neteja, aportant maquinària, equips i productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

com funcionem?

Des de la presa de contacte amb La Baieta D´Or, un/a tècnico-comercial es presenta a les seves oficines o llar a fi de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell d’ocupació, dimensions, temps, etc.

Es planifica les tasques a realitzar tals com a neteja profunda i desinfecció dels banys, recollida d’escombraries, desempolsat de telèfons, ordinadors, neteja de taules de treball, mobiliari, papereres, quadres i altres objectes. Neteges de portes, finestres i miralls. Neteja de sòls: aspirat/escombrada, mopejat, fregat o en casos de sòl específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional i si vostè ho desitgi reposem paper higiènic, sabons, etc…perquè vostès no s’hagin de preocupar de res.

En els casos d’existir grans superfícies o números de vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals del nostre personal cristaller professional.

Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència a les funcions del servei de neteja d’oficina; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, serveis de neteja setmanal, serveis de neteja quinzenal.

La/les persona/es assignades per al servei de neteja d’oficines, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes, els quals cobrim per un altre/a operari/ària de la plantilla).

Mosaicos hidráulicos Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola,
en que podemos ayudarte?