Neteges de Manteniment

mantenimientos-limpieza-hoteles-apartamentos-barcelona
mantenimiento-limpieza-hoteles-barcelona-labaietador

Neteja i manteniment Barcelona. Serveis de neteja i manteniment Barcelona

QUÈ FEM?

La neteja i el manteniment tant a nivell general, a qualsevol tipus d’edificis, locals i habitatges.

La Baieta D´Or és especialista en oferir els serveis de neteja i manteniment, garantint una qualitat i servei professional de primer nivell a tots els nostres clients.

És per això que a La Baieta D´Or, ens hem especialitzat amb un personal i material de primera qualitat en oferir el nostre servei professional de neteja i manteniment entre d’altres a:

  • – Empreses
  • – Col·legis
  • – Restaurants
  • – Locals comercials
  • – Despatxos professionals
  • – Comunitats de Veïns
  • – Domicilis particulars
  • – Parkings
  • – Naus industrials
  • – Edificis d’oficines

i un llarg etc. de clients a tota la comunitat de Barcelona.

Disposem de personal propi especialitzat en serveis de manteniment de neteja d’oficines i despatxos, aportant productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

Com funcionem?

Des de la presa contacte amb La Baieta D´Or, un dels nostres tècnics-comercials es presenten a les seves dependències afí de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell d’ocupació, dimensions de la mateixa, temps, etc.

Es planifica les tasques a realitzar com ara neteja profunda i desinfecció dels banys, recollida d’escombraries, Neteja de portes, finestres i miralls. Neteja de terres: aspirat/escombrada, mopejat, fregat o en casos de sòls específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional.

En els casos d’existir grans superfícies de vidres o molts vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals, a través del nostre personal Cristallero Professional.

Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència en les funcions del servei de neteja; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, servei de neteja setmanal o servei de neteja quinzenal.

La/les persona/es assignades per al servei de neteja d’oficines i despatxos, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes), els quals cobrim per un altre/a operari/ària de la plantilla.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, ​​gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que desenvolupem.

La Baieta D´Or és la seva empresa de neteja a Barcelona.

 

La nostra àrea d’actuació:

Treballem a Barcelona y barris:

Bac de Roda badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gracia horta guinardo Barceloneta Barrio Gótico Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT El Maresme-Fòrum el Raval Encants Glòries GRACIA HORTA GUINARDO Gótico hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuic Plaza España Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMILIA sagrada familia diagonal sants eixample santa coloma SANT ANDREU SANT MARTI SANTS MONTJUIC sarria pedralbes SARRIA SANT GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica