limpieza comunidades escaleras vecinos Barcelona

limpieza comunidades escaleras vecinos Barcelona

Neteja comunitats Labaietador

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja de Comunitats.

La Baieta D´Or, S.L. Neteges generals, puntuals i manteniments en comunitats de veïns.
Disposem de personal professional per a la neteja diària o setmanal.
Abrillantem i polim vestíbuls, replans i escales.

Com funcionem?

Des de la presa contacte amb La Baieta D´Or, un dels nostres tècnics-comercials es presenten a la seva comunitat afí de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell de trànsit i ocupació, dimensions de la comunitat, temps, etc.

Es planifica les tasques a realitzar com ara neteja profunda i desinfecció Recepció, intèrfons, mobiliari i ascensor. Buidatge de papereres, quadres i altres objectes. Neteja de portes, finestres i miralls. Neteja de terres: escombrat, mopejat, fregat o en casos de sòls específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional.

En els casos d’existir grans superfícies de vidres o molts vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals, a través del nostre personal Cristallero Professional.

Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència en les funcions del servei de neteja de comunitats; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, servei de neteja setmanal o servei de neteja quinzenal.

La/les persona/es assignades per al servei de neteja de comunitats, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes), els quals cobrim per un altre/a operari/ a de la plantilla.

Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…
Centenars d’obres i serveis realitzats ens avalen, i ens permeten oferir als nostres clients la serietat i confiança per tal d’atendre les seves inquietuds i necessitats en qualsevol activitat o servei que desenvolupem.