Polit terres de mosaics hidràulics de Nolla

Polit terres hidràulics Barcelona,polit sòls Barcelona
Ofertes polit sòls hidràulics Polit sòls hidràulics Barcelona,polit sòls Barcelona Tlf. 933081625

Ofertes polit sòls hidràulics Restauració sòls mosaics hidràulics Barcelona,polit sòls Barcelona Tlf. 933081625
1.- TRUQUI’NS: truqui’ns o enviï’ns un email i tractarem d’aclarir tots els seus dubtes i donar-li una primera orientació del que fem i del preu aproximat.
2.- VISITA COMERCIAL: si ho desitja, i sempre sense cap compromís, un comercial pot visitar-lo al seu domicili, per ensenyar-li els materials que emprarem, explicar-li com serà la feina, prendre mesures i fotografies del seu parquet o tarima i fer-li un pressupost detallat.
3.- PRESSUPOST: si el pressupost li ha semblat adequat, confirmeu-nos-ho i acordarem un dia i una hora perquè els nostres tècnics realitzin la feina.
4.- INSTAL·LACIÓ: El dia acordat els nostres tècnics aniran al vostre domicili amb tots els materials preparats per realitzar la feina sol·licitada. Ens ocupem també de la retirada de les restes (si n’hi hagués), tot quedarà net i recollit.

Polit terres de marbre

El rebaix, polit i afinat. Polidors de marbres i terratzos el realitzen, acabada la col·locació de les rajoles i l’aplicació de la borada corresponent, o bé quan el terra presenta un desgast, deteriorament o danys per agressions que no permeten el seu embelliment amb el sistema de cristal·litzat tradicional. Per molt bé que es faci la col·locació d’un enrajolat, sempre requereix la posterior intervenció dels polidors de sòls. Aquesta tasca comporta l’empaste de juntes, fissures o forats oberts. Es procedeix a ella, passant diverses pedres o queixals de diferents grans, des de les primeres amb gra gruixut a les últimes que afinen, deixant el pis disposat per a les brillantors. Perquè un terratzo o marbre quedi en bones condicions s’ha de passar la combinació d’abrasius següent: 60-80-120-220-PULIBRILLO 600. Fins i tot es poden treballar grans més fins per a l’acabat. Avui dia els fabricants d’abrasius proporcionen pedres fins i tot amb gra 3000, per a brillantor natural.

Aquest concepte és específic per a marbre i terratzo i no per a rajoles hidràuliques que requereixen tractaments específics i no s’han de rebaixar com aquests altres materials. Cal insistir que els treballs per a la restauració de rajoles hidràuliques, requereixen de maquinària i materials específics. Així també varien els temps d’aquests procediments com els preus. I que mai no s’aplicarà el mateix procediment que en marbres i terratzos, ja que causaria danys irreversibles en materials que ni cent anys d’ús han minvat. Els procediments de minvament controlat d’un material en paviment, sempre s’han d’acompanyar del rejuntat o recobriment de fissures, juntes, impactes o trencaments amb les massilles adequades.

Polits i abrillantats de sòls de: Cases, restaurants, Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis professionals de PULIDOS.
Disposem de personal propi especialitzat en Serveis de manteniment de terres, aportant maquinària, equips i productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

La Baieta D’Or, S.L. Empresa de neteja i polits especialitzada amb més de 18 anys d’experiència, amb un equip de professionals al servei d’empreses (oficines, locals, negocis), comunitats, escales i particulars (pisos, cases).

Centenars de serveis i manteniments ens avalen.

Neteja general i Posada a Punt de: Oficines, Despatxos, Locals Comercials, Naus Ind., Centres Esportius, Entitats Bancàries, Hotels, etc…

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis professionals de Neteja.
Disposem de personal propi especialitzat en Serveis de manteniment de neteja, aportant maquinària, equips i productes professionals de neteja específics per a cadascuna de les diverses tasques.

com funcionem?

Des de la presa de contacte amb La Baieta D´Or, un/a tècnico-comercial es presenta a les seves oficines o llar a fi de saber les necessitats reals de manteniment de neteja; assessorant-lo en funció del nivell d’ocupació, dimensions, temps, etc.

Es planifica les tasques a realitzar tals com a neteja profunda i desinfecció dels banys, recollida d’escombraries, desempolsat de telèfons, ordinadors, neteja de taules de treball, mobiliari, papereres, quadres i altres objectes. Neteges de portes, finestres i miralls. Neteja de sòls: aspirat/escombrada, mopejat, fregat o en casos de sòl específics com moquetes, terratzos, marbre, etc.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de neteja professional i si vostè ho desitgi reposem paper higiènic, sabons, etc…perquè vostès no s’hagin de preocupar de res.

En els casos d’existir grans superfícies o números de vidres, podem oferir serveis periòdics o puntuals del nostre personal cristaller professional.

Es determina el nombre d’operaris necessaris i la freqüència a les funcions del servei de neteja d’oficina; així com els dies, els temps i els horaris que s’estableixin.

El manteniment de neteja pot ser serveis de neteja diària, serveis de neteja setmanal, serveis de neteja quinzenal.

La/les persona/es assignades per al servei de neteja d’oficines, són personal propi de l’empresa i sempre anirà el mateix operari/ària (llevat dels casos de dates de vacances o per baixes, els quals cobrim per un altre/a operari/ària de la plantilla).

Treballem a totes les poblacions:

BARBERA DEL VALLES.
CERDANYOLA DEL VALLÈS
RIPOLLET
MONTCADA I REIXAC
SANTA COLOMA DE GRAMENET
BADALONA
TIANA
MONTGAT
SANT ADRIA DE BESOS
CERDANYOLA DEL VALLES
SANT CUGAT DEL VALLÈS
HOSPITALET DE LLOBREGAT
SANT FELIU DE LLOBREGAT
SANT JUST DESVERN
SANT JOAN DESPI
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
ESPLUGUES DE LLOBREGAT
MOLINS DE REI
EL PAPIOL
CASTELLBISBAL
EL PRAT DE LLOBREGAT
SANT BOI DE LLOBREGAT
SANT VICENÇ DEL HORTS
PALLEJÀ
CABRERA DE MAR
SANT ANDREU DE LA BARCA
LA PALMA DE CERVELLÓ
CORBERA DE LLOBREGAT
SANTA COLOMA DE CERVELLO
VILADECANS
GAVA
TORRELLES DE LLOBREGAT
CASTELLDEFELS
BEGUES
CERVELLÓ
CORNELLA
RUBI
TERRASSA
SABADELL
CARDEDEU
PARETS DEL VALLÈS
GRANOLLERS
MALGRAT DE MAR
SANTA SUSANNA
SANT POL
CALELLA DE MAR
PINEDA DE MAR
TORDERA
BLANES
LA GARRIGA
PUIGCERDÀ
LA CONCA DE BARBERÀ
L `ALT CAMP
EL BAIX PENEDES
EL TARRAGONES
EL BAIX CAMP
EL PRIORAT
QUEROL
EL PONT D `ARMENTERA
CABRA DEL CAMP
EL PLA DE SANTA MARIA
AIGUAMÚRCIA
EL MONTMELL
SANT JAUME DELS DOMENYS
LLORENC DEL PENEDES
BANYEERES DEL PENEDES
SANTA OLIVA
CALAFELL
CUNIT
EL VENDRELL
RODA DE BARA
CREXELLS
BONASTRE
LA POBLA DE MONTORNÈS
RENAU
TORREDEMBARRA
ALTAFULLA
LA RIERA DE GAIÀ
EL CATLLAR
TARRAGONA
REUS
SALOU
VILA-SECA
LA CANONJA
ALFORJA
RIUDECOLS
CAMBRILS
ARGENTONA
VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L ÍNFANT
MARÇÀ
FALSET
LA FIGUERA
LA VILELLA BAIXA
LA VILELLA ALTA
CABACÉS
LA BISBAL DE FALSET
MARGALEF
ULLDEMOLINS
DUES AIGÜES
LA TORRE DE FONTAUBELLA
LLEIDAÇ
CERVERA
TORTOSA
VILAFRANCA
ARENYS DE  MAR
CIC
BERGA
OLOT
FIGUERES
LA BISBAL
LA SEU  D ´URGELL
TREMP
SORT
IGUALADA
VILAFRANCA
EL VENDRELL