Neteja per hores  a Barcelona

La Baieta D´Or, S.L. ofereix serveis de Neteja domèstica per hores a domicili, neteja general pisos – torres particulars. (neteges a fons, cuines, banys, vidres, finestres, persianes, etc…).

Des de La Baieta D´Or, us oferim els serveis de Neteja professional de la llar, amb garanties de qualitat professional, aparells professionals de neteja i amb la seguretat garantida del contingut de casa vostra.

Netegem pisos, cases, apartaments, torres, escales, comunitats de veïns, edificis.

com funcionem?

Per què cal contractar La Baieta D´Or, al Servei de neteja domèstica per hores a Barcelona?

Afegim un PLUS al nostre Servei. A Barcelona es poden trobar gran varietat d’empreses que ofereixen la Neteja per hores d’habitatges i locals, però La Baieta D´Or us ofereix un servei de qualitat, amb preus competitius, som seriosos i responsables i disposem de personal propi està format per exercir aquest tipus de Servei.

Contacteu amb nosaltres i un dels nostres tècnics-comercials es presenten al vostre domicili oa les instal·lacions on cal realitzar el Servei de Neteja per hores de pisos, locals i oficines, afí de saber les necessitats reals.

En un temps no superior a 48 hores tindrem el vostre pressupost de Neteja per hores de Pisos i Locals a Barcelona i cadascuna de les tasques encomanades.

PRESSUPOST GRATUÏT.

Un cop acceptada la nostra oferta, ens posem mà a l’obra, la nostra Brigada o brigades de Neteja es presentaran al dia i hora acordada.

Disposem i aportem els productes, materials i equips necessaris de buidatges de pisos, locals i oficines.

També si ho desitja, pot passar a visitar-nos a les nostres instal·lacions a explicar-nos les seves necessitats o indicar-nos qualsevol dubte o consulta que vulgui.

Portem més de 18 anys al sector de Neteja a Barcelona, ​​gràcies a la nostra trajectòria i experiència, els nostres clients són la nostra millor garantia, dels serveis de neteja a Barcelona que desenvolupem.

La Baieta D´Or la vostra empresa de neteja a Barcelona.

Serveis de neteja per hora a tots els barris de Barcelona i rodalies: Bac de Roda Badalona BALMES EIXAMPLE Balmes gràcia horta guinard Barceloneta Barri Gòtic Besòs Besòs Mar Bogatell BONANOVA Born Camp de l’Arpa CIUTAT VELLA DIAGONAL MAR EL CLOT Encants Glòries GRÀCIA HORTA GUINARD Gòtic hospitalet cornella La Pau la Ribera La Verneda LES CORTS Les Corts Montjuïc Plaça Espanya Llacuna Marina NOU BARRIS PEDRALBES Poblenou Poble Sec PUTXET Raval SAGRADA FAMÍLIA sagrada família diagonal sants eixample Santu GERVASI Selva de Mar Vila Olímpica